top of page

Visjon

Førstevalget!

Å være et førstevalg er en ambisjon vi må strekke oss etter og levere på.

 

Det er en ambisiøs og forpliktende visjon som innebærer svært høy kvalitet i alt vi foretar oss. Å være et førstevalg innebærer også at vi alltid må utvikle oss.

 

B&B Entreprenør skal være den som potensielle og eksisterende kunder foretrekker å samarbeide med.

 

B&B Entreprenør skal være den som alle andre bedrifter foretrekker å samarbeide med.

 

B&B Entreprenør skal være den bedriften som alle i bygg-og anleggsbransjen foretrekker å være ansatt i.

Verdier

Hel ved

Alle i B&B Entreprenør er ærekjære, solide og pålitelige fagfolk. Vi er stolte over bedriften vår, den kvaliteten vi leverer og de resultatene vi skaper sammen. 

 

Samarbeid

B&B Entreprenør er aller best når vi samskaper med andre. Med godt humør, trygghet og tillit inkluderer vi alle i fellesskapet. Alle bidrar aktivt for at det skal være enkelt å samarbeide med oss. Alle føler ansvar for sluttresultatet og dem vi samarbeider med. Kundene er våre viktigste samarbeidspartnere.

 

Løsningsorientert

I B&B Entreprenør verdsetter vi allsidighet. Vi stoler vi på hverandre, tar initiativ, får frihet under ansvar, mestrer og utvikler oss sammen. Med fagkompetanse og samarbeidsvilje finner vi løsninger på alt.

 

Samfunnsansvar

Alle i B&B Entreprenør føler ansvar for samfunnet rundt oss. Alt vi gjør skal skje på en så bærekraftig og klimavennlig måte som mulig. Vi verdsetter inkludering og mangfold, og stiller høye krav til helse- miljø og sikkerhet på arbeidsplassen.

Skjermbilde 2020-04-21 kl. 15.21.26.png
bottom of page