top of page

Flere kollegaer med hel ved i blodetVariert hverdag for dyktige fagfolk


B&B Entreprenør består av dyktige fagfolk med solid erfaring og kompetanse. Hos oss finner du en stor andel håndverkere med fagbrev, ingeniører og sivilingeniører. Romund Aune er ansatt som prosjektleder i B&B Entreprenør og forteller om en svært variert arbeidshverdag.- Jeg startet å jobbe i VIBO i 2007, et selskap som fusjonerte med B&B i 2021. Jeg har med andre ord lang erfaring i bransjen og har vørt med på en rekke spennende prosjekter i Trøndelag. Akkurat nå jobber jeg med Rømmetunet på Orkanger, hvor vi er i gang med byggetrinn B og E. Som prosjektleder så liker jeg godt å se prosjektene fra oppstart og planlegging til de begynner å ta form. Rømmetunet er et typisk leilighetsprosjekt for oss i B&B, men jeg har også jobbet med prosjektering av kraftverk, gangbru og museum i regionen. Stor variasjon, det liker jeg, sier Romund.Rømmetunet består av en kombinasjon av næringseiendom og leiligheter, og er et prosjekt B&B har vært en del av siden 2018. Byggherre er Salvesen & Thams Eiendom. Det er også Salvesen & Thams som er hovedaksjonær i B&B Entreprenør. Medregnet folkene fra underentreprenører og samarbeidspartnere er det daglig rundt 30 dyktige fagfolk i sving på Rømmetunet, og halvparten av disse er B & B sine egne ansatte. En av disse er Roger Fuglås. Roger har bakgrunn som tømrer og har de siste årene jobbet som anleggsleder i B&B.


- Min inngang til jobben i B&B er kanskje ikke den helt tradisjonelle, som nok er via yrkesfag og lærlingperiode. Jeg tok idrettsfag på ungdomskolen og etter militæret var det tilfeldig at jeg var innom Norbohus og spurte om jobb. Der ble jeg i nesten 15 år, og var også med på fusjonen med VIBO. Jobben min i B&B går ut på å legge til rette for at våre dyktige fagarbeidere skal få gjort jobben sin på best mulig måte. Dette handler både om faglig tilrettelegging, men også sosialt. Jeg har trua på at når vi har det arti i lag på jobb, så blir jobben også godt gjennomført.

Lyst til å bli en del av B&B? Sjekk ut våre ledige stillinger


Fleksibel arbeidsgiver og godt arbeidsmiljø

«Det hele starta med to kara og en traktor tilbake i 1957» Slik starter historien til B&B Entreprenør. Siden den gang har selskapet vokst til å bli en betydelig aktør i regionen. B&B har over 130 ansatte, og avdeling både på Støren, i Rindal og på Orkanger. Daglig leder i B&B, Arne Nordbotn, er opptatt av at de ansatte skal trives på jobb.

- Vi prøver etter beste evne å tilrettelegge slik at våre ansatte både har en god arbeidshverdag og nok fritid til å hente seg inn mellom slaga. Vi er i sterk vekst og spesielt da har vi høy fokus på å ivareta våre dyktige ansatte. Sosialt samhold både på og utenfor arbeidsplassen er viktig for oss, og jeg blir ekstra stolt når mine kolleger fremhever trivsel når de snakker om B&B.

- Som prosjektleder så kan det bli en del reising innimellom og da er det ekstra godt å ha en arbeidsgiver som er fleksibel og har forståelse for at vi har en familie hjemme som også trenger oppmerksomhet. Jeg styrer hverdagen selv, og har full tillit. Det kjennes godt, supplerer Romund.

Flere kollegaer med hel ved i blodet

Fundamentet i B & B Entreprenør er oppsummert i verdiordene samfunnsansvar, løsningsorientert, samarbeid og hel ved. Dette verdigrunnlaget handler blant annet om å ta ansvar for samfunnet og miljøet rundt oss. Bærekraft er handling og ikke bare fine ord. Vi har høy fagkompetanse og finner gode løsninger på utfordringene vi møter. Vi drar lasset sammen, har tillit til hverandre og inkluderer alle i fellesskapet. De ansatte er stolte over bedriften vår, og resultatene vi skaper sammen.


- Hel ved for meg betyr at vi er ordentlig og gjør ting skikkelig. Vi er folkelige og til å stole på, sier Roger.

Nå som vi er i ferd med å styrke laget i B&B ,er vi på jakt etter deg som kan identifisere deg med våre verdier og som har følgende formell bakgrunn, egenskaper og erfaring:


- Min neste kollega må være litt nysgjerrig, og ha lyst til å lære noe nytt. Og dele. Jeg vil gjerne ha en kollega som utfordrer litt, som ikke er fastlåst i et mønster. Da utvikler vi oss, supplerer Romund.

Som ansatt i B&B vil du møte en variert arbeidshverdag og muligheten til å være med på en rekke spennende prosjekter i Trøndelag. Har du lyst å bli en del av oss i B&B så vil vi gjerne høre fra deg. I linken under finner du mer informasjon om våre ledige stillinger, og er det noe annet du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Irene Refseth, HR-sjef – mob 482 47 969 / e-post: irene@bbent.no

Comments


bottom of page