top of page

Slik er det å jobbe i B&B Entreprenør

20200526-BB-Foto-Kajsa-Selnes-nett-44.jp

Karen Gilberg

Min største kilde til trivsel i B&B Entreprenø er miljøet – både på kontoret og ute med fagarbeidere.

 

Som prosjektleder er tid ofte en utfordring, og jeg er alltid på utkikk etter måter å gjøre ting enda bedre på. Jeg jobber tett på mange ulike personer, og det gjør også at jeg må være både fleksibel og tilpasningsdyktig. Ett av mine morsomste minner fra tiden min her er da vi arrangerte en blåtur for å feire en kollega som skulle gå av med pensjon. Her hadde vi det litt moro på æresgjestens bekostning, og han fikk en avslutning han sent vil glemme.

Alexander Økdal

I B&B Entreprenør har vi et godt arbeidsmiljø, og jeg liker at vi er i stand til å påta oss store prosjekter, men også små.

 

Her blir jeg utfordret på å finne nye løsninger på oppgavene mine, for eksempel hvordan jeg kan gjøre ting raskere og bedre. Ett av mine morsomste minner fra jobb er en lang arbeidsdag vi hadde på et prosjekt. Det oppstod en rekke ulike uforutsette situasjoner, men stemningen i teamet var upåklagelig hele dagen og til slutt kom vi i mål. 

20200623-IMG_5814bb-skjermkvalitet.jpg
20200519-BB-Foto-Kajsa-Selnes-nett-23.jp

Emil Fagerbekk

Samholdet med alle de gode kollegaene mine er uten tvil den viktigste årsaken til at jeg trives her.

 

I tillegg får jeg utfordringer i arbeidet mitt, for eksempel å trene presisjonen min i kranføring. Ett av de beste minnene mine fra tiden min her er da vi var på tur til Svalbard.

bottom of page