top of page

Det begynte med to karer og en traktor i 1957

Børset & Bjerkset Entreprenør ble etablert i 1957 av Per Børset og Per Bjerkset i Soknedal. Med en traktor og en genuin interesse for faget ble Per’an et kjent begrep i Soknedal og omegn.

VÅR HISTORIE

Per Børset og Per Bjerkset hadde tro på seg selv og det tradisjonsrike håndverket de representerte. Med seg på laget fikk de flinke fagfolk med solid forankring i lokalmiljøet, og denne Per-kulturen lever fortsatt i B&B Entreprenør.

 

Lojale medarbeidere gir alltid sitt beste, både i medgang som motgang, først og fremst av stolthet til yrket sitt, men ikke minst av respekt for kundene.

20200623-IMG_5648bb-skjermkvalitet.jpg

I 1994 flyttet Børset & Bjerkset Entreprenør hovedkontoret fra Sokndal til denne bygningen på Støren.

I 2015 kjøpte investeringsselskapet Salvesen & Thams seg inn i selskapet, og ble majoritetseier. På dette bildet ser du hovedkontoret til Salvesen & Thams i Orkanger. 

I dag er firmaet B&B Entreprenør en ettertraktet totalleverandør av alle typer bygg og anlegg. Vi er stolte av den lange historien, tradisjonene og verdiene våre, samtidig som vi er framsynte og utviklingsorienterte. Det er årsaken til at B&B Entreprenør har blitt den solide bedriften vi er i dag. 

bottom of page